Magnesiumia parhaimmillaan:

Uusi, upea Super-Mg


Magnesium on yksi tärkeimmistä ravintolisistä suomalaisessa luontaistuotemaailmassa. Moni aikuinen käyttää magnesiumia säännöllisesti. Magnesiumilla on lukuisia terveysvaikutuksia. Juuri julkaistussa tutkimuksessa (American Journal of Clinical Nutrition) todetaan, että magnesium saattaa auttaa aivoinfarktin välttämisessä.Uusi vakavasta magnesiuminpuutoksesta kärsivä ryhmä näyttää olevan haponestolääkkeitä (protonipumpun estäjiä) käyttävät. Heidän paristaan on raportoitu mm. sydämen rytmihäiriöitä, jotka on hoidettu magnesiumlisällä.

Bioteekin Super-Mg sisältää magnesiumia magnesiumtauraatista ja magnesiumbisglysinaatista. Ne ovat molemmat aminohappokelaatteja ja niistä magnesium imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.

Magnesiumin terveysväitteiksi hyväksytään näillä näkymin seuraavat vaikutukset:Magnesiumtauraatti on uusi ja erityisen kiinnostava magnesiumin lähde, koska siinä on magnesiumin lisäksi muistiin, silmiin ja vastustuskykyyn vaikuttavaa tauriinia. Antioksidanttina ja aivojen välittäjäaineenakin toimiva tauriini voi myös neutraloida tulehdusten haitallisia lopputuotteita. Sen puute voi lisätä kolesterolipitoisuutta ja heikentää rasvaliukoisten vitamiinien hyväksikäyttöä elimistössä. Sydämelle tärkeän tauriinin puutostila voi myös aiheuttaa sappikiviä. Magnesium edistää tauriinin ja tauriini magnesiumin imeytyvyyttä! Tauriinia käytetään myös esim. joissakin energiajuomissa.

Super-Mg tabletit ovat helposti nieltäviä ja kolmessa tabletissa on 375 mg hyvin imeytyvää magnesiumia.

© Copyright: Suomen Bioteekki Oy

takaisin sivulle:  Terveysterapia-Aija.com